O situatie cu soluție

O situatie cu solutie...
01 Dec / 2014

O situatie cu solutie...

Write By: admin Published In: O situatie cu soluție Hits: 441 Comment: 0

De când bebe se ridică singur în picioare, viața noastră s-a schimbat! Întotdeauna cu vigilență mărită, încercăm să anticipăm care va fi următoarea năzbâtie pe care o va pune la cale. Ieri a evadat pentru prima dată peste grătarele pătuțului, cu atâta ușurință de parcă n-ar fi fost niciun obstacol acolo. Oricum, se știe, atunci când bebe e curios și decis, nimic nu-i va sta în cale!

Ce s-a întâmplat după marea evadare? Chestii clasice: a scos din sertare tot ce i-a picat în mână, a reîmperecheat șosetele după reguli doar de el știute, s-a semnat pe perete cu rujul pe care l-am uitat de dimineață pe noptieră, a turnat câte puțin lăptic peste perne, papucii de casă, chiar și trandafirul japonez a primit o porție consistentă de lapte. Deși era destul de obosit a mai găsit resurse ca să-mi facă bucăți bucățele revista preferată, pe care ce-i drept, nu prea mai apuc să o citesc.

Și toate acestea s-au petrecut într-o liniște deplină. Abia acum am aflat, de la mămici mai experimentate că în sistem silențios se desfășoară cele mai mari boacăne și că atunci când e prea mare liniștea, ar trebui să-ți pui întrebări.

După aceea a venit zâmbitor și foarte mândru să se laude cu isprăvile săvârșite.

Ei bine, e timpul să ne gândim serios la siguranța micuțului și la nervii noștri :), luând în calcul cea mai bună variantă. Cea mai bună variantă înseamnă ca bebelușul să fie la loc sigur, pentru a se juca ferit de pericole dar în același timp el nu trebuie să aibă senzația că e îngrădit ori restricționat.

Întâlnindu-l recent pe Meșterel, am fost curioasă să știu ce mai meșterește în atelierul său. Mi-a povestit despre pătuțurile, comodele și dulapurile Moș Ene, colecție clasică din lemn masiv, mi-a mai zis despre săniuțele și căluții din lemn și mai nou, am aflat că în atelier confecționează la comandă portițe de siguranță, bariere de securitate și țarcuri pentru bebeluși.

Asta da întâlnire fericită! Soluția a apărut pe neașteptate. N-am stat prea mult pe gânduri și am măsurat cu grijă locul, apoi am comandat o portiță potrivită care să închidă accesul către scările ce duc la mansardă și un țarc pliabil din lemn de fag, finisat atent cu vopsea ecologică. Când e timp frumos, îl instalăm afară, în curte, iar când plouă, îl remontăm în living. E atât de simplu și de practic! Barele gărdulețului sunt poziționate la o distanță optimă, așa că bebe poate să vadă tot ce se întâmplă în jur și nu are senzația neplăcută de îngrădire ori singurătate. De marginea de sus am agățat plușurile lui preferate, care îl invită să se ridice mereu. Susținut de balustrada țarcului, se plimbă toată ziua singur și țanțoș iar asta i-a dat o mare încredere în propriile forțe. Când vin prietenii lui bebeluși la joacă, tot țarcul ne salvează de încurcături. Spațiu este suficient pentru ca ei să se desfășoare în voie și sunt feriți de tentațiile explorărilor riscante.

Noi ne-am relaxat, bebe e fericit și liber să cerceteze, țarcul și portița arată foarte bine, toată lumea-i încântată!

De-acum, așteptăm următoarea provocare, peste care sper să trecem la fel de ușor!

Îți recomand câteva linkuri unde vei găsi o selecție atentă de portițe de siguranță, bariere de securitate și țarcuri pentru bebeluși.

 

Afişare 1 - 1 din 1 (1 Pagini)
PLATA RAMBURS

Zero avans. Platesti cand primesti. Zero risc.

 

ZERO RISCURI

Schimb sau retur produse in maxim 14 zile.

PLATA IN 3 RATE - FARA DOBANDA

Cumpara produsul dorit in 3 rate fara dobanda.